torsdag, augusti 18, 2005

Lägg er i badkaret och börja karva, era fjantar

I dagens Metro har två jävla gnällspikar fått plats igen ()metro verkar förövrigt ha en del av den sorten på insändarsidorna).
Den första, Ingalill Söderberg, är fruktansvaärt orolig över att alkohol inte slutar att existera för att man slår på tv:n, samt att man faktiskt i vissa program testar viner! De testar ju inte ens de alkoholfria alternativen!
Nähä, men gissa varför ditt jävla mähä?! De alkoholfria alternativen smakar råttgift, och suprise! råttgift är inte gott.
Sedan ställer ärkepuckot standardfrågan "vilka signaler sänder det [alkohol i tv:n] till ungdomarna?"
Inte vet jag, kanske sänder det signalen att vuxna dricker vin/öl/sprit. Revolutionerande fakta! Häpnandsväckande! Ring brandkåren, Bamse eller vem fan som helst! Ring alla, alla måste få veta! Folk dricker alkohol!
Alltså, söta, rara Ingalill, har du strutshjärna eller vad är det frågan om? Jag har för fan följt med mina föräldrar på vinprovning sen jag satt i blöja, släkten har i alla år supit till på sommarstället, och så har de allra flesta familjer det. Är hon mormon? Vem vet. Klart är i alla fall att tanten borde skaffa sig ett jävla liv.

Insändare nummer två är signerad Magnus Kesselmark. Han tycker att kritik mot lärarvikariet är Hets mot folkgrupp. Någonsin hört talas om Godwin's Law? Jag vet inte riktigt var jag skall börja. Hur bemöter man en såpass korkad person? Ingemar Stenmark uttryckte det ganska bra en gång:
"Det är inte lätt att förklara för en som inte begriper nåt"
Man borde införa skyddjakt på sådana här människor. Och på Fredrik Virtanen. vad han har med bloggposten att göra är i dagsläget svårt att avgöra, men han är sämst, och rätt ful.

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

"Det är inte lätt att förklara för en som inte begriper nåt"

Försök förklara då! Det finns folk som bara har ser saker som verkar märkliga i vårt samhälle, och så finns det folk som sitter sitter bakutlutade i sina TV-soffor och retar sig på att folk bryr sig.
Den senare kategorin är nog den variant av människor som inget fattar eller som man säger i Ryssland - "Är man idiot, är det för alltid".

onsdag, mars 01, 2006 9:14:00 em  

Skicka en kommentar

<< Home

FREE hit counter and Internet traffic statistics from freestats.com