måndag, maj 30, 2005

Domarn som fastnade med handen i kakburken

...eller snarare med snoppen i gymnasistrumpan., men ni förstår vad jag menar.
Det har blåst Gudrunlika stormvindar kring den domare som tydligen haft en liten svacka i sexlivet och därför utnyttjat tjänster från en manlig gymnasist. Och alla vet ju att det är fel att köpa sex från unga, homosexuella prostiturerade. För så står det i Lagen, och den har vår allsmäktiga Rörelse näst intill full kontroll över.
Eller vänta lite... finns det några indikationer på att gymnasisten i fråga inte sålde sig själv frivilligt? Vet man med säkerhet att han under tvång (t.ex att han blivit hittagen från östeuropa av vidriga människosmugglare) blivit tvingad att begå denna gärning? Vad vet vi egentligen om gymnasisten?
Absolut ingenting.
Har domaren begått en våldtäkt? Struntade han i att betala? Inte avd jag vet. Som jag tolkar den information jag fått är det så att domaren helt frivilligt har köpt sex ifrån någon i laglig ålder som helt frivilligt sålt det.
Så vart ligger felet, kan någon berätta det för mig? Varför är det här olagligt? För att skydda de prostituerade? Får de verkligen bättre villkornär de tvingas gå under jorden?
Varför lyfter man inte upp prostitutionen till ytan, låter dem bilda fackföreningar och skaffa F-skattesedlar. Då skulle man utan tvekan kunna ha en bättre kontroll på både köpare och säljare, ta tag i drogproblem och HIV.
Men detta sätter det trendiga, fascistoit feministiska tankesättet stopp för.

1 Comments:

Blogger Peter said...

välskriven text :)

måndag, maj 30, 2005 2:22:00 em  

Skicka en kommentar

<< Home

FREE hit counter and Internet traffic statistics from freestats.com