torsdag, maj 26, 2005

Ekborg omdömeslös, fast med fullt förtroende

I dagens Svenska Dagbladet skrivs att Jens Orback tycker att Gunilla Ekborg (regeringens expert på människohandel som figurerade i Dokument Innifrån häromsistens genom att förklara att man minsann inte kunna förvänta sig någon hjälp om man utredde manssynen hos fascistiska feminister) var omdömeslös i sitt uttalande, men att man fortfarande har fullt förtroende för henne.
Nu är det väl visserligen inte någon nyhet att Rörelsen har och ger fullt förtroende för omdömeslösa personer (Ringholm, Jan O Karlsson, Sahlin, Winberg, Wallström, Bodström, Lindh, tja alla sossar är väl i grund och botten omdömeslösa kollektivitiser), dock är det alltid lika roligt när man påminns över hur korkade politiker är.
Allvarligt talat, hur tänker man? I ena sekunder säger man att en person är omdömeslös, i den andra att man har fullt förtroende för personen? Seriöst, Orback, kunde du inte dratt till med något om en utredning, det brukar ni ju göra? Sen när allt lugnat ner sig kan du mumla något om att "utredningen fann en del punkter, på vilka Ekborg uppträtt på ett sätt som inte är acceptabelt för en av regeringen anlitat expert, men vi tänker inte vidta vidare åtgärder". Det hade i alla fall verkat vettigt.
Fast ministern verkar ju inte, sin journalistbakgrund till trots, ha så mycket medievana, eller vad säger du mormor?
Gnääägg!
FREE hit counter and Internet traffic statistics from freestats.com